Om oss

Core rehab

Vårt företag är specialiserat på beroendefrågor och riktat till arbetslivet sedan år 2000.  Vi har sedan dess utvecklat ett arbetslivsinriktat koncept som verkligen fungerar.

Våra samarbetsformer ser olika ut beroende på vad arbetsgivaren behöver. Det du som arbetsgivare kan förvänta dig är att vi erbjuder lösningar grundade i lång erfarenhet och har kompetensen både vad gäller beroendesjukdom och beteendeförändring.

Vi har arbetat specifikt med dessa frågor kopplat till arbetslivet i många år och har en fungerande strategi som fungerar både för individen och för organisationen. 

Självklart samarbetar vi även med privatpersoner.

I samarbetet är vi en stabil partner och det är den nära och personliga kontakten med våra uppdragsgivare som är nyckeln till vår framgång.

Personal

Peter Nordlöw

VD / Verksamhetsansvarig

Tel: 070 5953 408
E-mail: peter

Utredning, handledning och utbildning. Internationellt certifierad alkohol- och drogterapeut på University of Minnesota USA samt 4 årig existentiell psykologisk utbildning på Psykosyntesakademin 

Peter är grundare av Core Rehab AB. Peter har många års erfarenhet av beroendefrågor och arbetar även med utbildning, utredning och motivation. Peter leder seminarie för chefer, HR, fackliga representanter och medarbetare  i beroendefrågor, ledarskap och samtalskompetens. Han handleder och utbildar även andra behandlingsverksamheter och dess personal. Peter erbjuder samtal individuellt och till par. I övrigt finns Peter med i alla delar av verksamheten på Core Rehab AB.

GUNILLA SUNDIN​

Administratör

Tel: 026 102034, 0706458230
E-mail: gunilla

Gunilla är oftast den första kontakten du får med oss. Hon ansvarar för att administrationen flyter smidigt i våra externa och interna relationer.

Då behov finns av tex. tidsbokning, provtagning eller vårdhänvisning är Gunilla med sin mångåriga erfarenhet den som förmedlar kontakter inom det nätverk vi är verksamma.

Som certifierad NADA- akupunktör är Gunilla den hos oss som ger NADA. Öronakupunktur enligt NADA (National Acupuncture Detoxification Association) lindrar vid abstinens.

JOHANNA NYBERG

Legitimerad Psykoterapeut

Tel: 070 2932 856
E-mail: johanna

Utredning, KBT-spelberoendeprogram, Anhörigprogram och psykoterapi.

Johanna har mångårig erfarenhet som legitimerad psykoterapeut och med arbete både individuellt och i grupp. Hon är ofta med efter den första kontakten i utredningsfasen med ADDIS/kartläggning samt samordning, utredning och i möten. Johanna ansvarar för KBT-behandling av spelberoende samt för Anhörigprogram och kontakten med anhöriga. Utbildad i MI (Motivational Interview).

Johanna har även en specialistkompetens som bildterapeut.

Oma

TOMAS MOZARD

Beroendeterapeut

E-mail: Tomas

Beroendeterapeut, Handledare

Oma är en person som varit med oss i många år på Core Rehab AB. Här ser vi kvalitéer som ger äkta möten med våra klienter; Oma är en jordnära och livserfaren person.

Oma arbetar som terapeut i beroendebehandlingen och med individuella- samt parsamtal.

Oma har även uppdrag som utbildare på utbildningar inom behandlingsområdet, coachande och samtal på uppdrag av företag och privatpersoner. Han handleder behandlingshem, socialförvaltningar och arbetsplatser.

Lars Andersson

beroendeterapeut

E-mail:lasse

beroendeterapeut, 

Lasse har arbetat med psykosocialt behandlingsarbete sedan 2007 både i kommunal och privat regi.

Han är den som finns med som terapeut i beroendebehandlingen och med individuella samtal. Lasse är också delaktig i utredningsprocessen med ADDIS- kartläggning samt i Strategi-/ och Rehabmöten.